Розпочалися змагання у турнірі «Златагор-Ліги»

Розпочалися змагання у турнірі «Златагор-Ліги»

Цього року за нагороди «Златагор-Ліги» змагаються дев’ять команд. Вони зіграють в одне коло. Потім перша четвірка продовжить боротьбу за медалі. Про це «Нова Доба» дізналась на сайті «Черкаський спорт».

Серед учасників турніру – як досвідчені й титуловані спортсмени, так і волейболісти-початківці. Останні представляють команду дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

– Це діти, яким по 16-17 років. Тому я думаю, що це буде крок до зростання їхньої майстерності та відродження волейболу в Черкасах, – зазначив Юрій Мрачковський, голова обласної організації ФСТ «Спартак»

Стартовий тур чемпіонату складався із чотирьох поєдинків. В одному з них зустрілися команди «Азот» і «Коло друзів». Азотівці виграли першу партію. Однак у наступних трьох сильнішими виявилися їхні суперники. У підсумку 3:1 на користь команди «Коло друзів».

– У нас команда, яка роками уже бере участь у цьому турнірі. Ми з кожним роком вдосокналюємось, і в цьому сезоні також плануємо потрапити до фінальної частини цього турніру, – розповів Андрій, капітан команди «Коло друзів».

У першому турі перемоги також здобувають команди Інституту пожежної безпеки, «Україна єдина» та «Златогор». Наступні поєдинки волейболісти зіграють 13 грудня.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x