4 пожежі за останню добу виникло через необережність черкащан

4 пожежі за останню добу виникло через необережність черкащан

За добу 25 серпня в області виникло 8 пожеж серед яких 4 через необережне поводження з вогнем. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України в Черкаській області.

У с. Золотоношка Драбівського району о 13:50 співробітники ДСНС на відкритій території ліквідували загорання сміття та сухої трави на площі 250 м2.
На відкритій території Гуляйпільської сільської ради Катеринопільського району о 15:20 рятувальники Державного пожежно-рятувального посту №2 ліквідували загорання сухої трави. Пожежа виникла через необачність одного з місцевих жителів, який залишив без нагляду вогнище.

З аналогічною ситуацією зіткнулися рятувальники Канівського району. Близько 16:00 на відкритій території Ліплявської сільської ради загорілася суха на площі 1,8 га. Місцеві рятувальники разом з пожежним автомобілем та 2 тракторами Ліплявського лісництва протягом 3 годин боролися з вогняною стихією.

У цей же день в с.Сушківка Уманського району о 23:50 в одному з приватних господарств згоріло 500 кг сіна та 2 кубометри дров. Поширення вогню на інші будівлі попередили рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події та швидко ліквідували займання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x