У Каневі правоохоронці заарештували чоловіка, винного в крадіжці перфоратора

У Каневі правоохоронці заарештували чоловіка, винного в крадіжці перфоратора

Канівчанин викрав із багажника автомобіля перфоратор, завдавши потерпілому збитків на суму близько 800 гривень. За вчинене злодієві загрожує до 3 років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 53-річний місцевий житель. Чоловік залишив свою автівку біля магазину, а коли повернувся, виявив, що багажник відчинений і з нього зник перфоратор вартістю близько 800 гривень.

Правоохоронці оглянули пошкоджений автомобіль та поспілкувалися з можливими свідками. Люди вказали, що бачили як біля автомобіля ходив невідомий, який вів себе підозріло. Отримавши його опис, поліцейські розпочали пошуки чоловіка. Як з’ясувалося, під наданий опис підпадав 33-річний, раніше неодноразово судимий, житель Канева.

Підозрюваного знайшли в його товаришів в одному із сіл Канівського району. У будинку, де гостював підозрюваний, правоохоронці побачили викрадений у потерпілого перфоратор. Чоловік зізнався у причетності до скоєння крадіжки. Пояснив, що, будучи напідпитку, побачив на вулиці машину, зламав замок багажника та викрав перфоратор.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x