У Ватутіному школярі змагалися з легкої атлетики

У Ватутіному школярі змагалися з легкої атлетики

Славні традиції проведення легкоатлетичного турніру з нагоди дня народження генерала армії М. Ф. Ватутіна з року в рік підтримуються на Черкащині. Цей рік не є винятком. 28 листопада 2015 року в манежі дитячо-юнацької спортивної школи м. Ватутіне відбувся традиційний легкоатлетичний турнір. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінській міській раді.

Змагання проходили під загальним керівництвом сектору у справах сім‘ї дітей, молоді та спорту. Безпосередньою організацією змагань займався тренерсько-викладацький колектив Ватутінської ДЮСШ. У турнірі приймали активну участь юні легкоатлети Ватутінської, Звенигородської спортивних шкіл та вихованці Звенигородського спортивного ліцею, всього 67 учасників.
Зі словами привітання до учасників змагань звернулась головний спеціаліст сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту Тетяна Дюрич, яка зазначила, що заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання, в першу чергу, патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру, тож нехай ці змагання стануть демонстрацією високої майстерності, краси поєдинків та сили духу. Побажала юним спортсменам невичерпного фізичного гарту та яскравих виступів, вдалих стартів та переможних фінішів.

Змагання проходили серед хлопчиків та дівчаток 4-5, 6-7, та 8-9 класів. Змагались юні спортсмени в бігові на 30 м, 1 коло, 3 коло, 5 кіл та стрибках у довжину. 27 призових місць вибороли учні Ватутінської спортивної школи та 27 призових місць учні Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного ліцею.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x