Драбівці відзначили 385 день народження

Драбівці відзначили 385 день народження

Велелюдною, радісною та співочою була минула субота у Драбівецькому будинку культури, адже тут святкували 385-ту річницю від дня народження села Драбівці. У любові та повазі до свого населеного пункту завітали кращі люди села Маркизівка та Сенківці. Ці села також мають поважний вік – понад 250 років. Окрім того на цей захід завітали гості з району – голова Золотоніської районної державної адміністрації Олександр Лісовий, голова районної ради Валерій Саранча, керівник апарату райдержадміністрації Марина Ширай, начальник відділу регіональної та інформаційної політики Ірина Тернова, директор територіального центру по обслуговуванню одиноких та пристарілих громадян Владислав Євгенійович. Вони привезли цінні подарунки: ноутбук для школи, баскетбольні та волейбольні м’ячі для сільської спортивної команди. «Нова Доба» про це дізналася в Золотоніській РДА.

Драбівці відзначили 385 день народження
Драбівці відзначили 385 день народження

Як, годиться щиро поздоровляв односельчан сільський голова Олександр Герасименко.
Свято відбулось цікаво, організовано на високому рівні, як це завжди робиться у Драбівцях. Не забули ні про кого: віддали шану найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, що є засвідченням справжнього патріотичного подвигу – нашим Героям – хлопцям, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України. Також вшанували ветеранів війни і праці, найстарших жителів села – ними є три жінки 1924 року народження, славних односельців, народних умільців, воїнів – афганців і ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Згадали сім’ї, в яких за два роки народилось тринадцятеро малюків, яким було вручено подарунки від керівників села Драбівці. Вклонилися працелюбним драбівчанам, представникам усіх професій.

Подякували активістам села – директору ТОВ «Баришівська зернова компанія» Миколі Гріньку, небайдужим приватним підприємцям ПП «Юліана».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x