У Ватутіному злодій-серійник обікрав своїх батьків

У Ватутіному злодій-серійник обікрав своїх батьків

У місті Ватутіне син обікрав дачу своїх батьків. Його затримано і доставлено до Звенигородського відділу поліції. При перевірці було встановлено, що він причетний ще до 10 епізодів, пов’язаних із крадіжками з домоволодінь. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 53-річний житель Ватутіне і повідомив про крадіжку з дачного домоволодіння шести відер горіхів та трьох алюмінієвих бідонів.

Поліцейські з’ясували, що до крадіжки причетний раніше судимий 27-річний син потерпілого. Саме він викрадені металеві предмети здавав на брухт, а горіхи – до пункту прийому сировини. Підозрюваного знайшли на одній із вулиць міста. Речові докази частково вилучені. В ході досудового розслідування з\’ясувалося, що чоловік причетний ще до 10 крадіжок. Викрадене продавав, а виручені кошти витрачав на наркотики.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження та обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x