Раніше судимого жителя Канівщини спіймали на крадіжці

Раніше судимого жителя Канівщини спіймали на крадіжці

Раніше судимого жителя Канівщини затримав «на гарячому» добовий наряд правоохоронців. Зловмисник намагався проникнути на територію домоволодіння, зламавши замок на вхідних дверях. В ході слідства з\’ясувалося, що чоловік причетний ще й до крадіжки чавунної плити.

До Канівського міського відділу міліції звернувся 43 – річний місцевий житель із заявою про крадіжку. Потерпілий повідомив, що з території його домоволодіння викрали чавунну плиту. Сума завданих збитків становить близько 300 гривень.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. В ході оперативно-розшукових заходів з\’ясувалося, що до крадіжки причетний раніше судимий 34-річний місцевий житель. Чоловіка доставили до міськвідділу міліції добовий наряд Державної служби охорони.

Під час розмови зі слідчим чоловік зізнався у вчиненні крадіжки чавунної плити, котру здав на металобрухт. Аргументував свій вчинок тим, що йому потрібні були кошти на їжу та випивку.

Слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x