«Черкаські Мавпи» переконливо обіграли «БІПу» в Одесі

«Черкаські Мавпи» переконливо обіграли «БІПу» в Одесі

«Черкаські Мавпи» здобули важливу виїзну перемогу. Черкащани в Одесі взяли реванш за домашню поразку від «БІПИ». У рамках другого кола Суперліги Фаворит Спорт команда Максима Міхельсона потужно провела першу половину, яка і стала фундаментом для загальної перемоги – 89:71. Окрім того, «Мавпи» домінували на щитах і зуміли забрати в одеському залі аж 57 підбирань, тим самим, встановивши рекорд чемпіонату за цим показником.

Перемога в Одесі для «Мавп» була неймовірно важливою. По-перше, черкащани воліли взяти реванш за несподівану домашню поразку у першому колі. Тим самим наш клуб міг закріпитися на третьому рядку турнірної таблиці.

Стартували гості з неймовірним бажанням та самовіддачею в захисті. В результаті, у першій десятихвилинці «Мавпи» пропустили лише 10 очок, а вперше з гри «БІПА» забила лише на 6-й хвилині періоду. У нападі ж хорошу результативність показували Носков та Завадський. Станіслав взагалі став одним із ключових гравців у цьому матчі. Традиційно сильно в останніх іграх у «Мавп» виглядає зв’язка Артамонов-Завадський. Хороша взаємодія розігруючого та центрового зробила вражаючу різницю у рахунку вже в середині другого періоду. А на велику перерву черкащани йшли, виграючи – 44:28! Надважливим елемонтом у цьому стала тотальна перевага команди Максима Міхельсона у боротьбі за підбирання. Приміром, левову частку свого дабл-даблу Олександр Сізов зібрав ще у першій половині протистояння, коли зібрав 10 підбирань!

У третьому періоді «Мавпи», які у цьому сезоні переконливо виглядають у виїзних іграх, ще збільшили свій відрив. Після триочкового Дмитра Антонця рахунок став 33:57. Незважаючи на серйозну перевагу у цьому матчі гостей, одесити зуміли зробити кілька хороших ривків у рахунку і навіть полоскотати нерви своєму супернику. Один з таких камбеків відбувся наприкінці третього періоду. Підопічні Вадима Пудзирея увімкнули високий пресинг і активними діями у захисті спонукали «Мавп» на цілу серію втрат. Два перехоплення від Найко та кілька триочкових за короткий відрізок часу розвіяли значну частину переваги черкасців – 53:61.

На щастя, у «Черкаських Мавп» знайшлася гідна відповідь. Вихід з-під пресингу часто завершувався доводом м’яча на вільного «великого» у трисекундній зоні. В результаті, «Мавп» дійшли до завершального відрізку гри з комфортною перевагою, що дозволило Максиму Міхельсону заграти резервістів і довести гру до переконливого підсумку – 71:89.

Після цієї перемоги «Черкаські Мавпи» залишаються на Півдні України. За два дні їх чекає значно важче випробування у вигляді матчу проти чемпіона. До речі, суботню гру проти «Хіміка» можна буде побачити у прямому ефірі «UA:Першого».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x