Особливості нарахування субсидій учасникам АТО

Заступник директора департаменту – начальник управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Бінусова Катерина Марківна інформує про прийняття Закону від 15 липня 2015 року № 615-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Законом встановлено перелік доходів, які не враховуються до сукупного доходу учасників АТО для нарахування житлових субсидій. А саме:

– отримані ними у період безпосередньої участі у проведенні АТО грошове забезпечення та інші виплати і види соціальної допомоги, що здійснюються працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, особам рядового, начальницького складу, військовослужбовцям, працівникам МВС, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, іншим працівникам утворених відповідно до закону військових формувань;

– отримана ними у період та/або після безпосередньої участі у проведенні АТО благодійна допомога незалежно від розміру та джерела походження.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через два місяці з дня набрання ним чинності.

За консультаціями та більш детальною інформацією з зазначеного вище питання пропонуємо звернутися до управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради за адресою: : м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, каб.115, тел. 37 23 52 або до управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, каб.122, тел. 36 05 63, 54 22 01.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x