У драбівчанина украли домашню птицю

У драбівчанина украли домашню птицю

Сума збитків, яку він наніс потерпілій становить більше 1000 гривень. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До Драбівського відділення поліції звернулась 65-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку чотирьох курей та п’яти гусей. У розмові з потерпілою поліцейські дізналися, що селянка виявила крадіжку зранку, коли хотіла випустити домашню птицю на двір. Вона побачила зламаний замок, а в приміщенні було порожньо.

Проводячи подворовий обхід в одній із багатоповерхівок, в під’їзді на сходовому майданчику поліцейські побачили пір\’я. Від мешканців будинку правоохоронці дізналися, що їх сусіди вночі різали курей. Біля оселі підозрюваних, коло дверей лежав мішок, в якому знаходилась частина викраденої живності. 18-річний син господарів зізнався у вчиненому. З його слів, він викрав птицю щоб приготувати її на Новий рік.

За цим фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x