Уманчанин украв з дому нового друга принтер

Уманчанин украв з дому нового друга принтер

Перебуваючи в гостях, чоловік украв принтер. Сума збитків становить близько тисячі гривень. Зловмисника затримано, його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 25-річний житель міста та повідомив, що з його будинку викрадено принтер. Правоохоронці, що прибули за викликом дізналися, що в день крадіжки потерпілий запросив у гості малознайомого чоловіка випити по чарці. Під час застілля заявник на декілька хвилин залишив свого знайомого на одинці, а коли повернувся то його вже не було, а разом з ним зник і принтер потерпілого.

Під час перегляду фотокартотеки підоблікового елементу, потерпілий впізнав на одному з фото зловмисника. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель Умані. Підозрюваного затримали на одній із вулиць міста де він пропонував перехожим купити в нього принтер по дешевій ціні.

Речовий доказ вилучено, за даним фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x