У Чорнобаї відбулася конференція освітян

У Чорнобаї відбулася конференція освітян

27 серпня в районному Будинку культури відбулася конференція педагогічних працівників Чорнобаївського району. В конференції взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, голова районної ради Михайло Бурган та делегації з усіх навчальних закладів району. Про це «Новій Добі» повідомили у Чорнобаївській РДА.

Очільник району акцентував увагу освітян на нових підходах до розвитку освіти, окреслив завдання щодо підвищення якості освітніх послуг. Почесною грамотою Чорнобаївської районної державної адміністрації та районної ради за сумлінну працю, впровадження сучасних форм, методів навчання і виховання нагороджено 10 освітян району.

Начальник відділу освіти Юрій Волох проаналізував роботу освітньої системи району за 2014-2015 навчальний рік та поставив завдання педагогічним колективам у вирішенні пріоритетних напрямів розвитку галузі в 2015-2016 навчальному році.

В обговоренні доповіді начальника відділу освіти взяли участь директор Великоканівецького навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» Жанна Мицюк, завідувач Чорнобаївським дошкільним навчальним закладом Любов Слинько, учениця 11-го класу Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, лідер учнівського самоврядування Евеліна Іванькіна.

24 педагоги отримали заслужені дипломи та грамоти Національної академії педагогічних наук України, Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, відділу освіти.

Початку конференції передувала районний ярмарок педагогічних ідей «Інформаційно-комунікаційна компетентність педагогів як умова забезпечення якісної освіти». Учасникам конференції презентовано відеофільм про інновації в освіті Чорнобаївщини та національно-патріотичну роботу в навчальних закладах району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x