Жашківські депутати не прийняли рішення про закриття двох шкіл

Жашківські депутати не прийняли рішення про закриття двох шкіл

26 серпня 2015 року продовжила роботу 38 сесія Жашківської районної ради. На початку пленарного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв – земляків, які загинули в ході проведення АТО, захищаючи нашу Батьківщину, а саме уродженця села Бузівка Сергія Володимировича Пасічнюка та уродженця села Хижня Віктора Анатолійовича Кумановського.

Під час сесії обговорювались питання бюджету, комунальної власності та земельні питання. «Нова Доба» про це дізналася в Жашківській РДА.

У ході роботи, депутати заслухали хід виконання вже діючих програм, зокрема: відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді на 2010-2015 роки, індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2010-2015 роки, уточнення Державного реєстру виборців Жашківського району на 2010-2015 роки.

Крім того, начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександр Вишня поінформував присутніх про внесення змін до програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру в Жашківському районі на 2014-2018 роки.

Також народні обранці затвердили список народних засідателів Жашківського районного суду Черкаської області. З обраними кандидатурами присутніх ознайомив начальник відділу юридичного забезпечення діяльності районної ради В’ячеслав Васькевич.

Особливе обговорення серед депутатів викликали питання про ліквідацію Зеленорізьської та Сабадашської загальноосвітніх шкіл, призначення директора комунального підприємства «Жашківська телерадіокомпанія «Жасмін», затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності громадянину Юрію Захарчуку та директору ТОВ «Безпечна» Івану Іжку. За результатом дискусій зазначені питання не знайшли підтримки серед депутатів. З усіх інших питань порядку денного депутати ухвалили позитивні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x