Факультет економіки і підприємництва УНУС привітав солдат із Новим роком

Факультет економіки і підприємництва УНУС привітав солдат із Новим роком

У передноворічні дні ми всі сповнені надій та живемо передчуттям дива. Однак щоденні новини невпинно повертають нас у сувору дійсність і змушують задуматися: чи всім так само мирно та спокійно, як нам? Відповідь лежить на поверхні: своїм мирним сном і спокійним, розміреним життям ми завдячуємо їм, нашим захисникам, які, під шквалами артилерійського вогню власними життями боронять кордони нашого спокою. Про це «Нова Доба» дізналася в УНУС.

Саме тому на факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС було проведено благодійну акцію «Привітай солдата з Новим роком».
Впродовж грудня проводився збір коштів на подарунки воїнам АТО, за які було закуплено і передано до волонтерського штабу «Разом» в місті Умань шоколадні цукерки, згущене молоко, кава, печиво , насіння смажене – на загальну суму 2541,08 грн; медикаменти – загальною вартістю 2320,92 грн; яблука – 60 кг.

Факультет економіки і підприємництва УНУС привітав солдат із Новим роком

Звичайно, це лише маленька часточка того, що ми можемо передати нашим захисникам. Але ми сподіваємося, що вона принесе нашим патріотам радість і користь, а ще – хоч на один малесенький крок наблизить нас до найзаповітнішої мрії: мир, спокій, злагода та єдність на стражденній українській землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x