Чорнобаївці розіграли Літній Кубок чемпіонів КВН

Чорнобаївці розіграли Літній Кубок чемпіонів КВН

В День незалежності України в районному будинку культури відбулася цікава і неординарна подія – Літній Кубок чемпіонів КВН Чорнобаївського району, де взяли участь команди, які були кращими в сезонах – 2008 – 2015 рр. Це команди «Дорослі діти» зразка 2009, 2011, 2014-15 рр., «2 гіга» та «Маргарин». Про це «Нова Доба» дізналася з інтернет-форуму Асоціації «КВН України».

З п’ятьма чемпіонами також змагалася нинішня шкільна збірна. Тема гри – «Рідний край». Гра складалася з трьох конкурсів: «фрістайл», «розминка», «стендап». Визначався переможець у кожній номінації та загальний володар кубку.

Диплом за кращий «Фрістайл» отримала команда «Дорослі діти», зразка 2011 року, у складі Андрія Рички, Владислава Авраменка, Ярослава Нагорного, Ірини Житкової, Анни Рудь, Олега Шувалова. У розминці з залом влучнішими були «Дорослі діти», зразка 2014-2015 рр., у складі Василя Маслюка, Владислава Тарасенка, Євгена Костюкова, Сергія Черненка. Краща розповідь «Як я проводжу літо» у стилі «Stand Up» була у команди «Маргарин» (Сергій Ричка, Оксана Чорненко). А Літній Кубок чемпіонів дістався найдосвідченішій команді «Дорослі діти-2009», у складі Юрія Недяка, Анни Купчин, Тані Ожогіної, Івана Таранушенка.

«Піднімалися актуальні питання чорнобаївського буття: від неприїзду гурту «Антитіла» та дозвілля молоді до нічного життя на заправці «Надія». Рівень акторської гри теж був на достойному рівні, адже майже всі учасники гри зараз беруть участь у різноманітних проектах. І, насамкінець гри, глядачі мали змогу переглянути виступ учасників «Ліги Сміху. Центр» збірної команди «Мама не дозволяє», – зазначив Андрій Купчин, керівник любительського об’єднання КВН Чорнобаївського РБК.

Окремо варто відзначити аншлаг у глядацькій залі і тепле сприйняття жартів команд. Ці ж команди будуть виступати на Зимовому Кубку чемпіонів у січні. В листопаді відбудеться перший тур Чемпіонату серед шкільних команд КВН Чорнобаївського району сезону 2015-16 рр., де будуть відкриватися нові зірки і нові чемпіони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x