«Черкаські Мавпи» у результативному матчі переграли «ІНФІЗ»

«Черкаські Мавпи» у результативному матчі переграли «ІНФІЗ»

«Черкаські Мавпи» розпочали столичний вікенд перемогою над «Інфізом». Непростий матч проти столичних суперників видався для команди Максима Міхельсона. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

«ІНФІЗ» – «Черкаськ Мавпи» 83:94 (38:29;15:26; 15:18; 15:21)
Лише після першої десятихвилинки черкащани пропустили 38 очок. Однак після цього «Мавпи» зуміли налагодити захист і довели гру до перемоги – 94:83. Попри це, нестримним у матчі став Артем Швець, лідер інфізівців здобув 50 очок, черкащани ж використали широку ротацію, що напередодні завтрашнього поєдинку проти «Динамо» виглядає вкрай важливо.

Стартовий період одних із найрезультативніших команд ліги в черговий раз підкреслив цей статус команд. За стартову десятихвилинку команди набрали аж 67 очок!!! Експериментальний склад черкасців на стартовий відрізок гри, у якому переважно були прописані молоді гравці, не впорався із завданнями у захисті. Черкащани пропустили 38 очок і не зуміли зупинити Артема Швеця. За відсутності через травму Андрія Лебединцева саме Швець очікувано взяв на себе лідерські якості та ще й встановив рекорд чемпіонату. Лише у першій десятихвилинці бігмен господарів здобув 23 очки! В підсумку Швець з прекрасним відсотком реалізації з гри (70) здобув 50 очок!

Полегшило життя передній лінії «ІНФІЗу» відсутність через недугу Станіслава Завадського. Центровий черкащан так і не вийшов на паркет цього вечора. За відсутності одного з лідерів «Мавпи» взяли командною роботою. Після провалу у першій чверті гості зробили правильні висновки і в подальших десятихвилинках не пропустили більше, ніж 15 очок. А на велику перерву «Черкаські Мавпи» пішли, уже виграючи – 55:53

У другій половині матчу черкащани продовжили реалізовувати два поставлені перед ними завдання: потроху збільшувати свою перевагу і використовувати широку ротацію складу. Особливо продуктивно відпрацювали свій ігровий час Олександр Кобець та Денис Носков. Олександр став найрезультативнішим гравцем свого клубу (22 очки та 6 підбирань), а Денис був єдиним, хто у складі чорних оформив дабл-дабл — 17 очк та 16 підбирань. Перевага Носкова і команди у боротьбі за підбирання (49-39) стала важливим компонентом наприкінці матчу, коли черкасці фактично не дали супернику атак другого шансу. В підсумку, «Мавпи» виграли результативний матч з рахунком 94:83.

Завтра черкащани відіграють другий київський матч поспіль. Цього разу суперник буде грізнішим. О 14.00 на майданчик Палацу Спорту «Мавпи» вийдуть проти «Динамо», яке сьогодні обіграло «Миколаїв». На цей матч у Київ вирушає фан-сектор клубу, ті ж хто залишаються у Черкасах зможуть пепеглянути гру на «UA:Першому».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x