Катеринопільські волонтери передали власні нагороди солдатам

Катеринопільські волонтери передали власні нагороди солдатам

Таке рішення прийняли учасники волонтерських загонів, учні загальноосвітніх навчальних закладів Катеринопільського району, підбиваючи підсумки своєї роботи. У центральній районній бібліотеці школярі ЗОШ № 1 та № 2, Мокрокалигірської, Новоселицької, Вікнинської загальноосвітніх шкіл, Катеринопільського ліцею презентували програми своєї волонтерської діяльності. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Юні волонтери збирали для допомоги солдатам, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, продукти, речі, товари першої необхідності, плели маскувальні сітки, організовували збір коштів, які потім направляли воїнам. Створена напередодні комісія мала на меті визначити першість серед учнівських волонтерських загонів, але кожен із їх учасників проявив патріотизм і максимум активності. Тож було вирішено, що відзнаки достойні всі школярі-волонтери. Учасникам учнівських волонтерських загонів було вручено грошові премії та короваї. По завершенню заходу діти вирішили передати свої нагороди воїнам, які нині проходять курс реабілітації у Катеринопільській центральній районній лікарні.

Цього ж дня школярі – учасники волонтерських загонів – відвідали солдатів, котрі лікуються, привітали їх з наступаючим Новим 2016 роком та вручили їм подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x