У Черкаському колегіумі «Берегиня» відбулася лінійка-реквієм

У Черкаському колегіумі «Берегиня» відбулася лінійка-реквієм

У п\’ятницю, 28 серпня, у Черкаському колегіумі «Берегиня» відбулися урочистості, присвячені річниці загибелі полковника Головного управління розвідки Міноборони, інструктора полку «Азов» В\’ячеслава Галви («Кузьмича»). На лінійці-реквієм були присутні представники влади, працівники освіти й гуманітарної сфери, громадські діячі, учні колегіуму, вчителі, батьки загиблого та всі, хто хотів згадати славетний подвиг нашого земляка та висловити співчуття рідним.

Кожен, хто виступав перед присутніми згадував його високі загальнолюдські якості.
Директор департаменту освіти на гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова висловила глибоку пошану батькам за сина, справжнього захисника Вітчизни та відзначила, що віднині найкращі вихованці позашкільного навчального закладу «Клубу юних моряків з флотилією» будуть зараховані до загону імені В\’ячеслава Галви. \”Нова Доба\” про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Не можливо висловити горе близьких, які понесли непоправну втрату. Тато героя Анатолій Леонідович подякував всім, хто підтримував сім’ю після смерті сина та допоміг увіковічнити пам’ять про нього, наголосивши, що справжній скарб нашої країни – люди, які захищають свою Вітчизну.

Під кінець відбулося покладання квітів до меморіальної дошки вірного сина України Галви В’ячеслава Анатолійовича.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x