На Звенигородщині провели в останню путь учасника АТО

На Звенигородщині провели в останню путь учасника АТО

Другого січня на 42-му році життя пішов у вічність учасник антитерористичної операції родом зі Звенигородщини Михайло Миколайович Нетесюк. А вчора бійця з почестями поховали. Розділити біль втрати з рідними покійного та провести в останню земну дорогу захисника України прийшли близькі, знайомі, друзі, громадськість міста. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Михайло Нетесюк народився 24 вересня 1973 року у Звенигородці, навчався у загальноосвітній школі № 2 та школі-інтернаті, проходив строкову службу в Збройних силах України.

29 квітня 2015 року мобілізований, за покликом серця пішов боронити від лютого ворога Батьківщину, проходив службу рядовим солдатом у 184 навчальному центрі міста Старичі Львівської області, у військовій частині 1603 міста Димитров Донецької області.

– Війна, що невимовно боляче і жахливо, забирає людські життя. Гинуть захисники Вітчизни – квіт української нації. Чорні звістки про загибель учасників АТО – справжніх патріотів своєї Батьківщини не минають наш край, – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Василь Довбуш. – Найдорожче, своє життя, в ім’я захисту рідної країни, її народу віддали Віктор Бойко, Віктор Погорілий, Костянтин Дубовський, Володимир Шуклін, Анатолій Зозуля. А сьогодні ми віддаємо данину шани та низько вклоняємось нашому землякові Михайлу Нетесюку. Він був справжнім сином свого народу, патріотом, безстрашним чоловіком. Вічна пам’ять Герою…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x