Нові тролейбуси вийшли на маршрути Черкас

Нові тролейбуси вийшли на маршрути Черкас

Вісім новопридбаних тролейбусів вже почали обслуговувати черкащан та гостей нашого міста. Учора електротранспорт курсував за двома маршрутами: №7А «Тролейбусний парк – Санаторій «Україна», де працювало 4 новенькі тролейбуси, та стільки ж – на маршруті №10 «Річковий вокзал» – «Вул. Конєва». Сьогодні 6 нових тролейбусів працюють в режимі вихідного дня по маршрутах № 1, 2, 3, 4, 8, 50 по одному тролейбусу. Про це „Нова Доба” дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Як повідомив начальник управління транспорту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Віталій Москаленко, усі вісім новопридбаних одиниць електротранспорту вже пройшли обов’язкову процедуру технічного огляду та виходу на лінію. Також нові тролейбуси рішенням виконкому передані на баланс КП «Черкасиелектротранс», якісно поповнивши тролейбусний парк.

За його словами, нові тролейбуси замінили своїх зношених «колег» з електротранспорту тролейбусного парку. Тож загалом кількість одиниць «рогатих», які щоденно виходять на лінії, не змінилась. В середньому щоденно на лінії виходять 42 тролейбуси.

За інформацією директора комунального підприємства \”Черкасиелектротранс\” Петра Кучера, за кермом новеньких тролейбусів працюють досвідчені та кваліфіковані водії, стаж роботи яких більше 15 років. Окрім цього, він повідомив, що технічний стан цього транспорту наразі задовільний: системи, вузли та агрегати працюють без відмов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x