\”Укравтодор\” про перекриття доріг у Черкаській області 8 січня

\”Укравтодор\” про перекриття доріг у Черкаській області 8 січня

Через ожеледь Державне агентство автомобільних доріг \”Укравтодор\” попереджає про можливе перекриття автомобільних доріг 8 січня у 9 областях, зокрема Черкаській. Про це “Нова Доба”\” лізналась в повідомленні \”Укравтодору\”.

– Дорожні підприємства зазначених регіонів про значне ускладнення погодних умов попереджені й, з доручення керівництва \”Укравтодору\”, уже привели спецтехніку в готовність і ввели цілодобове чергування належної кількості працівників, – відзначив начальник управління з експлуатаційного утримування й безпеки руху \”Укравтодору\” Олег Федоренко.

З його слів, для уникнення надзвичайних ситуацій на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг будуть закривати рух. Він зазначив, що саме непоінформованість водіїв стала причиною утворення затору під час новорічних свят біля одного з обласних центрів, коли заборона на в\’їзд у місто, введена міською владою, спричинила скупчення великовантажних транспортних засобів на під\’їзді до населеного пункту.

За інформацією держагентства, зараз на автомобільних дорогах загального користування працює близько 2 500 шляховиків і близько 900 технічних засобів, така ж кількість перебуває на оперативному чергуванні на випадок екстремальних погодних умов. Державний бюджет на 2016 рік передбачає виділення Державному агентству автомобільних доріг \”Укравтодор\” кредиту за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету в розмірі 4 384,626 млн грн на розвиток автомагістралей і реформу дорожнього сектору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x