Караоке на Лисянщині судив Василь Шкляр

Караоке на Лисянщині судив Василь Шкляр

У Лисянці пройшов фінал співочого конкурсу караоке, відбір до якого тривав цілий місяць по селах району. Зібрані під час його проведення кошти передані на потреби воїнів АТО, а також родинам загиблих героїв Олега Стукала та Олега Коваля.

У фінальну п’ятірку вокалістів увійшли Євген Павленко з Бужанки, Леся Вергуляцька з Писарівки, Дарина Головнич з Лисянки, Олександр Куценко з Яблунівки та Ірина Малюк з Вотилівки. Численна глядацька і слухацька аудиторія на лисянському майдані віддала перевагу п’ятнадцятитилітній Лесі Вергуляцькій. Вона й стала голосом Лисянщини – 2015. Це підтвердило і авторитетне журі у складі відомого українського письменника, уродженця Ганжалівки Василя Шкляра, переможниці телевізійного шоу «Караоке на майдані» Марини Захарченко і продюсера гурту «Друже музико» з Одеси Сергія Музико, запрошеного на фінал караоке.

Організатори конкурсу висловили подяку всім, хто перейнявся його патріотичною ідеєю, посприяв в успішному проведенні. Це, зокрема, підприємці Євгеній Головнич, Олександр Волошин, Олександр Мовчан, Станіслав Койдан, Олег Замрій, директор хлібозаводу Степан Рудий, директор СПП «Біле озеро» Володимир Демченко, а також Сергій Захарченко, Сергій Павлик та Богдан Миколенко.
Надалі, за що висловилися всі учасники «Співучої Лисянщини», конкурс має стати традиційним, і зайняти свою достойну нішу в культурно-мистецькому житті району.

Олександр ЩЕРБАТЮК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x