В Черкаському районі чоловік напоїв, а потім обікрав друга

В Черкаському районі чоловік напоїв, а потім обікрав друга

Напередодні Нового Року 26 -річний житель одного з сіл Черкаського району вирішив зробити ремонт у своєму будинку. На допомогу запросив 24-річного односельця. Хлопці давно дружили і довіряли один одному. Після важкої роботи господар будинку запропонував гостю повечеряти. Для того, щоб той придбав продукти для цього, дав йому свою банківську картку і повідомив пін-код до неї. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Помічник зняв у банкоматі певну суму коштів , купив продуктів та горілки. Після вечері молоді люди полягали спати. Однак підігрітий алкоголем гість захотів продовження банкету. Довго не роздумуючи, він схопив банківську картку товариша та пішов до банкомату, де без дозволу зняв з рахунку 2500 гривень.

Потерпілий чот ири дні чекав доки знайомий з’виться на його порозі та поверне викрадену карту. Але так і не дочекавшись, повідомив про подію в міліцію. Того ж дня правоохоронці знайшли так званого друга.

Як з\’ясувалося, молодий чоловік вже мав судимість за подібні кримінальні правопорушення, ніде не працював. На розваги йому потрібні були кошти, і він, не вагаючись, вирішив скористатися можливістю і викрасти банківську картку свого знайомого. Зловмисник розкаюється в скоєному і розуміє, що за це буде нести відповідальність .

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x