На Маньківщині затримали чоловіка із саморобним пістолетом

На Маньківщині затримали чоловіка із саморобним пістолетом

Увагу правоохоронця на зупинці громадського транспорту привернув чоловік в нетверезому стані. Міліціонер підійшов до нього для перевірки документів та складання протоколу про адміністративне правопорушення. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час проведення поверхневого огляду дільничний виявив у правопорушника підозрілий предмет схожий на пістолет. За незаконне поводження зі зброєю чоловік може потрапити до в’язниці на строк до семи років.

Про дану подію дільничний інспектор повідомив до Маньківського райвідділу міліції і викликав слідчо-оперативну групу. Прибувши на місце, правоохоронці вилучили у затриманого предмет зовні схожий на пістолет. Правопорушником виявився 51-річний раніше судимий житель одного із сіл району, якого для з’ясування всіх обставин відразу доставили в міліцію. Чоловік розповів правоохоронцям, що вказаний предмет він знайшов на місцевому смітнику та вирішив його залиши для самозахисту.

На даний час слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучений предмет направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення відповідного дослідження. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x