Діти пільгових категорій Черкаського району приїхали з відпочинку

Діти пільгових категорій Черкаського району приїхали з відпочинку

35 дітей пільгових категорій вчора повернулися з оздоровчого закладу, розташованого на курорті Сергіївка, що на узбережжі Чорного моря. Двадцять незабутніх днів відпочинку стали можливими завдяки державній підтримці дітей відповідних категорій. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

З-поміж них 5 дітей учасників АТО, одна дитина з тимчасово окупованої території, 9 творчо обдарованих дітей нашого району, дитина-інвалід, решта – це діти з багатодітних та малозабезпечених родин, а також діти, позбавлені батьківського піклування.
– У центрі вони не тільки відпочивали та оздоровлювалися – повідомив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Бовт. – Кожен день відпочинку був сповнений сюрпризами: щодня проводилося не менше одного спортивного та культурно-масового заходу. Футбольний і волейбольний майданчики, стадіон, тенісні столи, спортінвентар – все для організації активного відпочинку. Головна мета центру – розвиток творчих здібностей дитини. І тут помічають найменші починання. Тому з дітьми працювали виключно педагоги-організатори. Діти повернулися додому в гарному настрої та із захопленням наперебій ділилися враженнями від поїздки.

До речі, 33 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, цього літа оздоровились у заміському таборі «Холодноярська республіка», на що, за інформацією відділу освіти райдержадміністрації, було використано майже 100 тис грн. 1913 учнів 1-8 класів загальноосвітніх шкіл району, відпочиваючи в пришкільних таборах, отримали навички військово-патріотичного виховання та поглибили свої знання іноземних мов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x