На Чигиринщині проживає 56 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

На Чигиринщині проживає 56 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

За інформацією в.о. начальника служби у справах дітей Чигиринської райдержадміністрації Наталії Ровенської, сьогодні на первинному обліку перебуває 56 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
З них під опікою та піклуванням знаходиться 47 осіб, в прийомних сім’ях виховується 4 дитини та стільки ж – в інших державних закладах. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

На території Чигиринського району проживають 34 сім’ї, в яких виховується 43 дитини під опікою, з них 8 дітей – сиріт та 35 дітей, позбавлених батьківського піклування, в родинних відносинах перебуває 36 дітей. За період з січня по серпень 2015 року чотирьох дітей, позбавлених батьківського піклування, з сіл Стецівка та Худоліївка влаштовано під опіку. В березні 2015 року припинено піклування над Тетяною Л., 1999 року народження, в зв’язку зі смертю піклувальника та влаштовано неповнолітню під опіку до жительки с. Стецівка, в якої дитина виявила бажання проживати.

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, залучені до навчально-виховного процесу: 2 дитини відвідують дошкільні навчальні заклади, 27 – шкільні навчальні заклади та 13 – навчаються в технікумах, коледжах, професійних технічних училищах. Діти залучаються до позашкільного виховання, до гуртків, які знаходяться на території Чигиринського району, такі гуртки як краєзнавчий, історичний, танцювальний, спортивні секції, музичний та декоративного мистецтва. Гурткова робота проводиться як під час занять, так і в період канікул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x