Черкаські автоінспектори нагадали водіям про школярів на дорогах

Черкаські автоінспектори нагадали водіям про школярів на дорогах

Від сьогодні розпочинається новий навчальний рік і на вулицях з\’явилися тисячі школярів. З цієї нагоди державтоінспектори Черкаської області провели заходи, щоб привернути увагу водіїв до неухильного дотримання правил дорожнього руху та нагадати їм про безпечну поведінку на дорогах. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У рамках місячника «Увага! Діти на дорозі» інспектори ДАІ Черкаської області разом з представниками ЗМІ провели профілактичні бесіди з водіями на вулицях Черкас, роздавши їм листівки-пам`ятки, в яких наголошується на основних правилах щодо запобігання дитячого травматизму. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Державтоінспекції Черкаської області.

Працівники Державтоінспекції нагадали водіям про те, що проїжджаючи поблизу шкіл, дитячих садочків потрібно бути максимально уважними, заздалегідь зменшити швидкість, зупинитися та пропустити дітей, які переходять дорогу, адже діти інколи бувають розсіяні та неуважні, можуть зненацька вибігти на проїжджу частину.
Подібні заходи відбуваються по всій території Черкаської області, а про їх необхідність говорить той факт, що всі учасники дорожнього руху щиро дякують правоохоронцям за інформацію, яка дозволить зберегти здоров\’я і життя дітей на дорогах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x