Близько 600 літрів куті приготують черкащанам на Різдво

Близько 600 літрів куті приготують черкащанам на Різдво

У рамках різдвяних святкувань та з нагоди 60-річчя утворення Черкаської області на Соборній площі відбуватиметься фестиваль «Смачна кутя». Для черкасців та гостей нашого міста приготують близько 600 літрів куті та 200 літрів узвару, якими безкоштовно частуватимуть усіх охочих. Організаторами фестивалю виступає міська влада Черкас, агенція свят «Вам і не снилось» та КП «Дирекція парків». Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

– На минулому фестивалі наша команда готувала борщ із півня. Містяни були задоволені та дякували за смачний обід. На цей раз ми плануємо приготувати таку кутю, щоб усім стало цікаво дізнатися секретні інгредієнти різдвяної страви, – говорить директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

Крім команди КП «Дирекція парків», кутю готуватимуть ГО «Молода громада», Навчальний центр Державної прикордонної служби України «Оршанець», кафедра розвитку туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету і ТРЦ «Любава».

Команди кухарів почнуть працювати на Соборній площі з 9.00, щоб приготувати традиційні різдвяні страви. Вже о 12.30 черкащани зможуть посмакувати стравою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x