На честь загиблого АТОвця на Тальнівщині відкрили пам’ятний знак

На честь загиблого АТОвця на Тальнівщині відкрили пам’ятний знак

29 серпня у с. Павлівка Перша біля сільського будинку культури було відкрито пам’ятний знак на честь Віталія Малиша, який загинув під Іловайськом. Ушанувати пам\’ять полеглого воїна прибули рідні, друзі, односельчани, бойові побратими, представники районної влади Володимир Гречка і Наталія Руснак та місцевого самоврядування. Право відкрити пам’ятний знак надали бойовим товаришам Віталія, з якими він служив у зоні АТО. Присутні теплими словами згадали загиблого героя і поклали квіти та запалені свічки до пам’ятного знаку. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

Після відкриття пам’ятного знаку, присутні пішли до могили Віталія на сільському кладовищі, де вклонилися загиблому солдатові та вшанували його пам\’ять хвилиною мовчання.

Малиш Віталій Васильович – народився 2 червня 1991 року у с. Павлівка Перша Тальнівського району, навчався у місцевій школі, у 2009-2010 роках служив у Збройних Силах України, опісля працював у СФГ «Дружба», зарекомендував себе як гарний працівник. 19 березня 2014 року призваний у Збройні Сили України, служив у 14 батальйоні територіальної оборони «Черкаси», добровольцем пішов на фронт у складі 51 окремої механізованої бригади. Взяв участь у боях під Іловайськом. 29 серпня 2014 року зник безвісті при виході із оточення у бою біля міста Іловайськ (Донецька область). У лютому 2015 року був упізнаний за результатами експертизи ДНК. 28 березня 2015 року похований у рідному селі Павлівка Перша поблизу могили батька. Посмертно нагороджений Почесною грамотою Черкаської облдержадміністрації та обласної ради і відзнакою «За заслуги перед Черкащиною».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x