Черкаські платники перерахували майже 824 млн грн податків

Черкаські платники перерахували майже 824 млн грн податків

Торік черкаські суб’єкти господарювання перерахували до місцевого бюджету Черкас майже 824 млн грн податків і зборів, що на 95,6 млн грн перевищує аналогічні надходження за 2014 рік. Про це проінформував начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

Основою бюджету Черкас є податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло майже 466 млн грн або майже 57% від загальної суми платежів. Друге місце за надходженнями до місцевої скарбниці посідає єдиний податок. Його надійшло майже 104,3 млн грн. Суттєві надходження складає плата за володіння або користування землею. Так, плати за землю до черкаського бюджету надійшло майже 102,4 млн грн. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Надходження акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, який сплачується з 1 січня 2015 року до місцевого бюджету, торік склали понад 70,4 млн грн. До місцевого бюджету Черкас суб’єкти господарювання, діяльність яких забруднює навколишнє природне середовище, на його відновлення у 2015 році сплатили майже 21,7 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x