На Черкащині працевлаштовують переселенців

На Черкащині працевлаштовують переселенців

Після анексії Криму та початку проведення АТО до центрів зайнятості області звернулась 1621 особа – отримали довідку про взяття на облік та офіційно визнані внутрішньо переміщеними особами. З них 949 осіб мали право на отримання допомоги по безробіттю, 508 – працевлаштовано.

\”Нова Доба\” про це дізналась у прес-службі Черкаської ОДА.

За направленням центрів зайнятості професійне навчання проходили 111 безробітних, у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 256 осіб та 21 особа отримала одноразово виплату допомоги по безробіттю й започаткували власну справу.

Станом на 1 січня цього року продовжують отримувати послуги 300 осіб, зокрема 282 особи мають статус безробітного. З метою забезпечення доступу до інформації щодо послуг служби зайнятості в області проводяться виїзди за місцем їх проживання. Переселенців, які перебувають на обліку в центрах зайнятості, запрошують до участі у групових консультаційних та профінформаційних заходах, де мають можливість отримати інформацію щодо працевлаштування, проходження професійного навчання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x