Черкащина перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 524 млн грн податків

Черкащина перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 524 млн грн податків

За перший місяць року Черкаська область спрямувала до бюджетів усіх рівнів 524,4 млн гривень податків і зборів, тим самим збільшив минулорічний показник на 163 млн грн. У тому числі до загального фонду державного бюджету зібрано 310,2 млн грн. До місцевих бюджетів надійшло 214,2 млн грн. Також сплачено 197 млн гривень єдиного соціального внеску. Крім того платникам на рахунки відшкодовано 47,1 млн грн податку на додану вартість. Такі цифри озвучив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Він повідомив, що у співставних умовах до факту січня минулого року в області доходи загального фонду державного бюджету збільшились в 1,4 раза, додаткові надходження становлять 90 млн грн. Доходи місцевих бюджетів зросли у 1,5 раза – додатково надійшло 73 млн гривень.

Керівник фіскальної служби області відмітив, що у зв’язку із змінами до податкового законодавства з 1 січня головне управління продовжує в посиленому режимі доводити до платників податкові новації – 2016: щодня проводяться публічні роз’яснювальні заходи; актуальна інформація про справляння податків оперативно направляється для поширення через засоби масової інформації; у місцевих центрах обслуговування платникам надаються консультації та безоплатна правова допомога. У січневих вебінарах ГУ ДФС у Черкаській області взяли участь 35 тисяч платників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x