Уманські поліцейські здійснили профілактичний рейд серед неповнолітніх

Уманські поліцейські здійснили профілактичний рейд серед неповнолітніх

З метою попередження дитячого травматизму, а також учинення правопорушень серед неповнолітніх, Уманські правоохоронці під час зимових канікул здійснюють профілактичні рейди вулицями міста. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Основною метою правоохоронців було забезпечення належного громадського порядку, виявлення дорослих, які втягують дітей у злочинну діяльність, пияцтво, жебрацтво, а також осіб, які неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки.

Укотре проведена роз’яснювальна робота серед працівників торгівлі про заборону продажу тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім.

Також метою працівників поліції було виявлення правопорушень, пов’язаних з появою в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння, куріння в невстановлених місцях, а також вчинення дрібних крадіжок. Адже під час канікул діти переважну більшість вільного часу проводять саме на вулицях міста.

У результаті проведеної роботи до адміністративної відповідальності передбаченою статтею 184 Кодексу України про Адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) притягнуто дві особи, а також складено два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 156 Кодексу України про Адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x