В Умані спіймали наркоторговця

В Умані спіймали наркоторговця

Уманські оперативники затримали місцевого наркоторговця під час збуту ним чергової партії наркотиків. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Уманського районного відділу міліції надійшла інформація від жителя одного із сіл району, що його односелець займається збутом марихуани. За словами заявника, чоловік особисто пропонував йому купити в нього висушену коноплю.

В ході слідчих заходів правоохоронці встановили особу, причетну до незаконного обігу наркотиків. 40-річного зловмисника затримали під час продажу півкілограма коноплі. При особистому огляді у нього також вилучили 150 г висушеної речовини, а в його домоволодіння виявили ще 2 кг макової соломки та 50 г коноплі. Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Черкаській області на дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x