Клуб дозвілля «Надвечір’я» відзначив перший ювілей

Клуб дозвілля «Надвечір’я» відзначив перший ювілей

Свого часу колектив кооператорів Лисянщини налічував майже півтори тисячі осіб. Представники одного із найдружніших та найчисельніших трудових колективів району були в кожному населеному пункті – від районного центру до найменшого села. Відповідно, когорта кооператорів Лисянщини об’єднує багато людей, більшість яких нині – на заслуженому відпочинку. Тож п’ять років тому завдяки ентузіазму Ольги Катан дружній колектив однодумців об’єднався в клуб дозвілля «Надвечір’я». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Днями «Надвечір’я» відзначив свій перший ювілей – п’ять років ветерани галузі при зустрічах діляться радощами й турботами, відзначають ювілярів, зберігши добрі традиції та проявляючи чуйність і турботу про кожного.

Із ювілейною датою заснування клубу дозвілля «Надвечір’я» своїх земляків сердечно привітав голова обласної ради Олександр Вельбівець. Олександр Іванович високо оцінив громадську активність голови ветеранського осередку РайСТ, вручивши Ользі Олександрівні Катан Почесну грамоту обласної ради та облдержадміністрації за особливі заслуги перед Черкащиною.

Олександр Вельбівець окремо відзначив активну життєву позицію Ольги Катан, адже вона є справжнім «генератором ідей», а конструктивні пропозиції ветеранського клубу, цікаві ідеї завжди знаходили втілення. Також було відзначено вагому роль Ольги Олександрівни у формуванні особливої атмосфери самого ветеранського клубу, адже саме завдяки їй ці зустрічі є по-родинному теплими та душевними.

«Вагомим є спілкування: нам є що пригадати, і є чим поділитись», – зауважила у своєму виступі голова ветеранського клубу Ольга Катан зауваживши, що «сьогоднішнє свято – це не тільки ювілей, а ще й день подяки», відзначивши підтримку райдержадміністрації, районної та селищної рад, правління та профспілки районного споживчого товариства, громадських організацій, підприємців та всіх небайдужих громадян Лисянщини.

У своєму вітальному слові заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий відзначив: «Зовсім не випадково називаємо ми шановних представників старшого покоління людьми поважного віку. Можна здобути якісну освіту, отримати ґрунтовні знання, проте життєва мудрість приходить лише з роками». Він також висловив вдячність ювілярам за неоціненний досвід та мудрі поради й запевнив, що органи влади завжди будуть підтримувати всі добрі починання і робити все, щоб люди старшого покоління відчували допомогу і підтримку. Подяками райдержадміністрації відзначено ветеранів галузі споживчої кооперації району.

Найкращі побажання, що звучали у виступах голови районної ради Яролава Попка, селищного голови смт Лисянка Олександра Короленка, голови районної ветеранської організації Анатолія Мовчана, нинішнього голови правління РайСТ Василя Качура та його попередника Петра Цимбала, переплітались із чудовими пісенними вітаннями художніх колективів районного Будинку культури. Усі виступаючі бажали «надвечірцям» міцного здоров’я та бадьорості духу, довгих років активного життя і родинного затишку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x