У Монастирищенській школі відкрили меморіальну дошку загиблому АТОвцю

У Монастирищенській школі відкрили меморіальну дошку загиблому АТОвцю

Учора в Монастирищенській школі № 2 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого в АТО Руслана Нищика.
Вшанувати його подвиг, висловити співчуття рідним прибув голова райдержадміністрації Олег Недогода. Тут були і мати Руслана – Галина Григорівна, і сестра Наталія, рідні, друзі, вчителі, учні школи, а також усі небайдужі, хто свято шанує пам’ять про земляка. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Нищик Руслан Петрович вирізнявся міцним характером, був ініціативним, відповідальним, принциповим у виконанні визначених завдань. Із життя пішов як Герой, бо був патріотом і любив рідну Україну. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться з нами. Цей пам’ятний знак красномовніше будь-яких слів розповідатиме учням школи, якою ціною здобувається право вільно жити у своїй країні. Героїзм сержанта Збройних Сил України Руслана Нищика, який загинув 31 січня 2015 року в районі Вуглегірська Донецької області, вчитиме всіх нас й наступні покоління таким людським якостям, як: гідність, повага, вірність, любов до своєї Батьківщини.
Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували світлу пам’ять Руслана Нищика, загиблих у зоні АТО, Героїв Небесної сотні та всіх українців, які віддали життя за самостійність і незалежність України. Після хвилини мовчання до меморіальної дошки поклали квіти та запалили свічки.

У Монастирищенській школі відкрили меморіальну дошку загиблому АТОвцю

Довідково: Указом Президента України Петра Порошенка від 4 червня 2015 року № 311/2015 Руслан Петрович Нищик нагороджений орденом «За Мужність ІІІ ступеня» (посмертно).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x