Egor Grushin. 5 років творчості

Egor Grushin. 5 років творчості

Творчості Єгора Грушина виповнюється 5 років. І , з цієї нагоди, ми проведемо серію концертів, присвячених ювілею творчості композитора-неокласика та віртуоза-піаніста.

Безперечно, це суттєва дата , що підводить підсумок цих років, за які композитор встиг випустити в світ три платівки: «Inside» (2012), «Absolution» (2013), «Dominicano» (2014) , встиг ощасливити своїх поціновувачів майже двома сотнями концертів та квартирників з різними складами учасників : соло, дуетом, тріо , квартетом та навіть камерним оркестром. Також Єгор Грушин став автором композицій, які стали саундтреками до фільмів «Історія життя іграшки» (2012), «Хлопчик-вибір» (2012), «Finita la tragedia» (2013), «Янголи помирають на світанку» (2013). У 2014 році був знятий документальний фільм «Dominicano Backstage», що розповідає про закулісся останнього туру Єгора Грушина. Цього (2015) року було подолано ще один рубіж і Єгор ввійшов в ТОП 10 неокласичних композиторів всього світу, за версією найбільшого музичного порталу reverbnation.com. Слід теж зазначити, що багато кому піаніст відомий своїми cover-треками на пісні таких музикантів як: «Океан Ельзи», «Bon Jovi», «Queen».

На ювілейному концерті в Черкасах прозвучать найбільш вподобані слухачами композиції з усіх трьох платівок та не лише вони. Також окрім соло , дуетних, тріо і квартетних композицій будуть виконані ще й інструментальні композиції двох альбомів «Heavens» і «9» з доробку колективу Illusions (Єгор Грушин – фортепіано, Роксолана Пахолків – віолончель, Андрій Бочко – гітара), з яким композитор активно концертував ще з 2011 року. А ще ми маємо сюрприз для Вас з нагоди нашого ювілею! Окрім запропонованої нами програми, Ви маєте можливість почути саме Вашу улюблену композицію, навіть якщо вона не буде включеною в програму. В зустрічах концертів саме слухачі будуть вибирати три найбільш бажані до прослуховування композиції, які ввійдуть в трек-ліст саме цього концерту, саме у нашому місті.

Дата: 18 вересня 2015, 19:00

Де: Черкаський художній музей, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 259

Ціна– 60 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x