Зі святом, вас, любі масмедіянки!

Зі святом, вас, любі масмедіянки!

Сьогодні можна багато говорити про те, хто і для чого створив Міжнародний жіночий день. Хтось згадає комуністичне минуле. Хтось киватиме на винахідливих торгівців, які готові святкувати, що завгодно, аби тільки на фоні загальних радощів спродати залежалий товар. Та й ті, й інші, не зможуть не погодитися, що свято це таки повинне бути. Бо нині просто важко уявити весну без свята, яке її відкриває. Може, мої слова трохи образять чоловіків, але багато з нас так би й не помітили, що зима закінчилася (і оту кляту ялинку нарешті таки пора винести), якби не цей восьмий день першого місяця весни.

Так склалося, що мені довелося працювати в колективі, де кількість красунь значно перевищує всі виділені мужчині природою можливості для виявлення свого захоплення. Звісно, недаремно кажуть, що чоловіки і жінки родом з різних планет. Інколи це наше «походження» таки добряче напружує, але разом з тим і змушує шукати нові ідеї, погляди, виходи із нестандартних ситуацій. Напевне вже за це варто бути вдячним долі. Та особливістю її подарунку стало ще й те, що жінки, які мене оточують – журналістки. А масмедіянки – це особливі, унікальні особистості.

Любі колежанки, прекрасні новодобівки, від щирого серця вітаю всіх вас із найжіночнішим днем цього року. Нехай збуваються всі ваші мрії і виповнюються всі побажання, навіть якщо вони змінюються кожні 17 хвилин!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x