Уманщина відзначила 72 річницю визволення від нацистських окупантів

Уманщина відзначила 72 річницю визволення від нацистських окупантів

З метою вшанування пам’яті тих, хто віддав життя заради звільнення своєї Батьківщини від німецьких окупантів, 10 березня біля Обеліску Слави села Городецьке зібралися представники районної влади: голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Віталій Олійник, представники відділів та служб райдержадміністрації, сільський голова Валентина Вишнівська, члени Ради ветеранів війни і праці району, під головуванням голови Ради Анатолія Дем’янчука, громада села. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській райраді.

– Час бере своє і з кожним роком ветеранів стає все менше. Сьогодні в нашому районі проживає 36 учасників бойових дій періоду Другої світової війни. Тож усім депутатським корпусом Уманської районної ради шанобливо схиляємось перед ними. Нехай нашими найвищими чеснотами стануть священна пам\’ять і глибока повага до тих хто сьогодні є прикладом доблесті та любові до України, – з такими словами до присутніх звернулася голова районної ради Оксана Супрунець.

Уманщина відзначила 72 річницю визволення від нацистських окупантів

Вшановуючи безсмертний подвиг наших земляків, чиї імена вписані золотими літерами в історію нашого краю учасники мітингу поклали квіти та вінки до Обеліску Слави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x