Уманчанин шахрайським способом украв мобільний у пенсіонерки

Уманчанин шахрайським способом украв мобільний у пенсіонерки

В Умані зловмисник шахрайським шляхом заволодів мобільником жінки. Потерпіла відразу звернулася до міліції. Протягом дня оперативники знайшли та затримали її кривдника. Шахраю загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив
СЗГ УМВС Черкаської області.

До Уманського міського відділу міліції звернулася 62-річна місцева жителька з повідомленням, що її ошукали. Потерпіла розповіла, що до неї на вулиці підійшов незнайомий чоловік та попросив мобільний аби зателефонувати. Скориставшись довірою жінки, зловмисник зник з її телефоном. Сума нанесеного збитку становить близько 600 гривень.

Протягом дня шахрая було знайдено та затримано. Під час перевірки району, де трапилася подія на одній із вулиць правоохоронці зустріли чоловіка чий опис співпадав з описом кривдника жінки. Ним виявився раніше судимий 37-річний місцевий житель, який мав характерні ознаки – татуювання та відсутність частини фаланги пальця. Зустрівши міліціонерів, зловмисник намагався уникати розмови, проте під тиском доказової бази зізнався у скоєному та повідомив, що вже встиг здати телефон в ломбард. Виручені кошти частково витратив на власні потреби.

За даним фактом Уманським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x