На честь загиблого звенигородчанина відкрили меморіальну дошку

На честь загиблого звенигородчанина відкрили меморіальну дошку

У Звенигородській спеціалізованій школі № 1 урочисто відкрили меморіальну дошку на честь випускника навчального закладу, майора Збройних сил України, кавалера ордена Богдана Хмельницького Віктора Погорілого, який загинув під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції. «Нова Доба» про це дізналася в Звенигородській РДА.

Вшанувати полеглого бійця прийшли рідні, друзі Героя, учасники АТО, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, представники влади, учнівський, педагогічний колективи та усі небайдужі жителі району.

− Віктор Погорілий загинув 29 серпня 2014 року при виведенні військ з Іловайського котла. Наш земляк є зразком справжнього мужнього воїна. У бою з підступним ворогом він віддав найдорожче – своє життя – за волю і незалежність рідної України, − зауважив голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш.

Віктор Погорілий народився 29 травня 1980 року. З першого до дев’ятого класу навчався в Звенигородській школі №1, 10-11 класи – у Звенигородській школі №2. Закінчив музичну та спортивну школи. У 1997 році вступив до Одеського інституту сухопутних військ. Після його закінчення направлений для проходження служби в 93 окрему механізовану бригаду, яка дислокувалась в Дніпропетровській області. Був командиром роти, начальником гарнізонного будинку культури. Останню посаду обіймав заступником командира батальйону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x