Представники ЧІПБ стали третіми на всеукраїнському професійному конкурсі

Представники ЧІПБ стали третіми на всеукраїнському професійному конкурсі

4 вересня в Черкасах на базі навчально-тренувального комплексу ДПРЧ №19 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «АЗОТ» серед пожежно-рятувальних підрозділів області відбулися змагання за звання «Краща ланка ГДЗС пам’яті Ігора Свідіна». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧІПБ ім. Героїв чорнобиля.

У цих змаганнях взяли участь 26 команд газодимозахисників, які прибули з кожного району області та команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Рятувальники змагалися у виконанні двох спеціальних комплексних вправ, а саме: підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти, рятування потерпілого за допомогою рятувальної мотузки та виконання силової вправи «колесо». Також представники команд проводили розвідку в димокамері з пошуком потерпілого і подачею ствола РСК-50 до осередку умовної пожежі та оперативне розгортання ланки ГДЗС від автоцистерни з подачею 2-х стволів РС-50 (РСК-50) з поразкою мішені. Потім учасники долали вогневу смугу та здавали іспит із теоретичної підготовки.

До складу команди ЧІПБ входили курсанти 3-го курсу Олександр Швидкий, Іван Нечипоренко, Владислав Уланович, Олександр Шустовіцкий та водій НПРЧ інституту прапорщик с. ц .з. Максим Горовенко.

У загальнокомандному заліку представники інституту зайняли третє місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x