У Черкасах має з’явитись комітет з інвентаризації МАФів

У Черкасах має з’явитись комітет з інвентаризації МАФів

На цьому зійшлися члени ініціативної робочої групи, засідання якої відбулося 7 вересня за ініціативи облдержадміністрації. До складу цього комітету входитимуть представники громадських організацій та інших структур, які зможуть об’єктивно оцінити стан виконання основних вимог до встановлення малих архітектурних форм на вулицях міста. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
Аби провести засідання ініціативної робочої групи наполягли підприємці міста, які досі ніяк не можуть порозумітися з представниками Черкаської міськради щодо вирішення питання розміщення та легалізації МАФів в Черкасах. До складу групи входять представники Черкаської міської та обласної рад, приватні підприємці та члени громадських організацій міста. За словами заступника голови облдержадміністрації Юрія Саса, новостворена робоча група виконує посередницькі функції у вирішенні конфлікту між міською владою та місцевим бізнесом.

Облдержадміністрація організувала зустріч з підприємцями та міськими депутатами за дорученням голови ОДА Юрія Ткаченка у зв’язку з тим, що конфлікт між Черкаським виконкомом та представниками малого бізнесу не вдалося врегулювати на міському рівні, ˗ зауважив в. о. завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції ОДА Сергій Овчаренко.
Тож першим кроком до вирішення питання щодо розміщення МАФів в облдержадміністрації вважають проведення інвентаризації усіх кіосків в місті. Це дозволить чітко уявити ситуацію зі встановленими ятками, яка склалася в Черкасах, та в подальшому стане основою для вирішення конфлікту між місцевою владою та приватними підприємцями.

− За результатами обговорення ініціативної групи ми подамо пропозицію щодо створення комітету з інвентаризації МАФів, до складу якого має увійти 9-12 осіб. Черкаська міська рада повинна до кінця тижня прийняти рішення про його створення та назвати учасників, − підсумував Юрій Сас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x