Міський голова просить дорожників відфрезеровані ділянки дороги асфальтувати наступного дня

Міський голова просить дорожників відфрезеровані ділянки дороги асфальтувати наступного дня

Фрезерування дорожнього покриття дорожникам варто здійснювати в нічний час, а вже наступного дня – асфальтувати його. Таке доручення сьогодні під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних служб міста мер Черкас Анатолій Бондаренко. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Він наголосив, що подібна практика, за якої черкаські вулиці місяцями «стоять» зі знятим шаром асфальту, – неприпустима. При чому це стосується не тільки комунального підприємства «ЧЕЛУАШ», яке здійснює роботи з будівництва, ремонту та утримання вулиць і автомобільних доріг міста, а й інших підрядників.

– Допоки не буде завершений аварійний ремонт дорожнього покриття на тих ділянках, де ви розпочали його, прошу не проводити фрезерування, – звернувся Анатолій Васильович до директора КП «ЧЕЛУАШ». – Ми вже маємо відходити від того, що фрезеруємо дорогу й потім місяцями не можемо закрити «карту».

Разом із тим, міський голова наголосив, що роботи з фрезерування, аби не створювати незручності жителям міста, мають здійснюватися вночі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x