Ветерани Чорнобаївщини зібралися на виїзному засіданні

Ветерани Чорнобаївщини зібралися на виїзному засіданні

Традиційне щорічне виїзне засідання організували бібліотекарі для учасників клубу ветеранів «Зустріч», що уже сьомий рік діє при районній бібліотеці. Цього разу вони відвідали мальовниче село Придніпровське, яке має не лише чудові краєвиди, а і багату історію. Про це «Новій Добі» повідомили у Чорнобаївській РДА.

Гостинно, із піснею та запашним короваєм зустріли ветеранів працівники культури та учасники колективу «Степовичка». А потім поділилися своїми здобутками. Затишним виявився місцевий клуб та бібліотека, особливо сподобався центр допомоги та підтримки ветеранів, до речі єдиний у районі. Там гості мали змогу безкоштовно підстригтися та зробити лікувальний масаж.

Приємним було знайомство із живописними картинами учнів школи, опікується якими керівник гуртка, талановитий художник, народний умілець Сергій Двірний. Також відвідали гості краєзнавчий музей, де про історію свого рідного села із любов’ю в очах розповідала його директор. Дізналися члени клубу «Зустріч» і про талановитого земляка, відомого письменника, політичного діяча, уродженця с. Придніпровське Івана Леонтійовича Мойсю, більш відомого як Іван Ле.

Наостанок гості відвідали одне із найекзотичніших місць нашого району – озеро Джулайка, безкоштовний відпочинок на якому організував керуючий базою Тарас Чорнобай. А смачну кашу для всіх присутніх приготували працівники районної бібліотеки.

Всі були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв’язок із різними поколіннями людей, що упродовж багатьох століть жили і живуть на нашій рідній землі і створюють її красу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x