У Лисянці випікають «співучий» хліб

У Лисянці випікають «співучий» хліб

«У нас випікають 30 найменувань хлібобулочних виробів, і Женя створив 30 пісень. От і виходить, що на кожен виріб своя пісня, а звідси і свій особливий смак», – почув я, проходячи цехами Лисянського хлібозаводу. Виявляється, що в цих словах велика доля правди. І тістоміс Євгеній Павленко, який не приступає до роботи без пісні, безперечно, має великий вплив на формування майбутньої хлібини.

– Для Жені тістоміс – це перша в його житті робітнича спеціальність, яку він, до речі, здобув безпосередньо на заводі, – говорить директор підприємства Степан Рудий. – Дуже відповідальний юнак, спокійний, врівноважений, і звичайно, співучий. Він пише і виконує власні пісні. Став переможцем конкурсу караоке в Бужанці, де проживає, і зайняв друге місце у районному фіналі. Ми всім колективом щиро вболівали за нього, відзначили премією.

Сам Євгеній розповів, що він людина віруюча, і створює пісні, в основному, християнського спрямування. Виконує їх у стилі реп у супроводі гітари. Поки що музика для нього лише захоплення, більшість часу він віддає роботі на хлібозаводі, де йому дуже подобається.

Вже більше року минуло, як у Лисянці відродили хлібовиробництво, і це, за словами, Степана Рудого не лише його заслуга, як ініціатора і організатора, а й майстра Сергія Савченюка, робітниць Тетяни Мельник, Ольги Яковенко, Світлани Войцехівської, Наталії Крижової, Валентини Жили, Руслани Гладченко. Всі разом вони наростили асортимент, почали успішно реалізовувати продукцію не лише в районі, а й за його межами. У лисянському хлібі приваблює те, що він випечений на натуральній основі і з душею та …піснею.

Олександр ЩЕРБАТЮК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x