До ювілею Старицького черкаські театрали покажуть виставу в Кліщинцях

До ювілею Старицького черкаські театрали покажуть виставу в Кліщинцях

З нагоди відзначення 175-річного ювілею М. Старицького на Черкащині заплановано проведення низки заходів, зокрема: огляд-конкурс драматичних колективів та читців – декламаторів, літературно-мистецькі вечори. Кращі митці сучасності отримають літературно-мистецьку премію ім. М. П.Старицького. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА

Впродовж вересня-жовтня 2015 року у вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних навчальних закладах будуть проведені бесіди, тематичні уроки, виховні години, години спілкування, позаурочні і позакласні заходи, „круглі столи“, конкурси читців-декламаторів, організовано тематичні книжково-ілюстративні виставки, присвячені 175-й річниці з дня народження М. П. Старицького.

На базі Черкаського національного університету імені
Б. Хмельницького відбудеться Всеукраїнська наукова конференція за творчою спадщиною М. П. Старицького та членів його родини.
У Черкаському обласному краєзнавчому музеї також готуються відзначити 175-річний ювілей видатного українського письменника-класика:
– доповнено діючу експозицію, присвячену Михайлу Петровичу Старицькому;
– для пропаганди матеріалів з даної теми створено цикл пересувних музейних виставок, які розповідають про життєвий та творчий шлях видатного земляка.
– для відвідувачів музею відбудеться ювілейний вечір «України славний син»;
– для учнів середніх класів буде проведено краєзнавчий вечір-портрет «Наш земляк – Михайло Старицький».
На 14 грудня 2015 року Черкаським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Т.Г. Шевченка заплановано виїзний показ вистави «За двома зайцями» в с.КліщинціЧорнобаївського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x