У Каневі визначили, які громадські проекти профінансує міський бюджет

У Каневі визначили, які громадські проекти профінансує міський бюджет

У Каневі визначили проекти-переможці конкурсу на фінансування з бюджету. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Kanos».

Зокрема, сьогодні в управлінні економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради відкрили скриньку для голосування та підрахували сукупні результати волевиявлення.

Відтак, за підсумками результатів, у 2016-ому році фінансування за рахунок громадського бюджету отримають такі проекти: створення паркової зони у районі заводу «Магніт» (153 голоси); фестиваль «Простір Єдності» (214 голосів), «Живи Королівська криниця, даруй нам цілющу водицю» (172 голоси), відновлення освітлення вулиці Жмаченка (102 голоси) та «Життя красиве, коли кольорове» (95 голосів).

За інші проекти, а саме облаштування території поблизу 206 Дивізії, встановлення вуличного освітлення по Вишневій та канівський театр ляльок «Казкарик», проголосувала менша кількість канівчан.

За попередніми підрахунками, наразі залишається ще певна частина коштів, передбачених в рамках громадського бюджету, які не будуть використані в ході реалізації проектів-переможців. Проте кінцевого рішення, як вони будуть освоєні –поки немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x