Чоловік украв з уманського бару мангал

Чоловік украв з уманського бару мангал

Перебуваючи в одному із барів міста, чоловік викрав мангал. Своїми діями зловмисник наніс закладу збитків на суму близько 1200 гривен. Його затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 42-річний уманчанин та повідомив про крадіжку. Невідома особа викрала мангал, який стояв біля приміщення розважального закладу.

Оглядаючи прилеглу територію, працівники міліції побачили на одному із магазинів камеру відеоспостереження. Переглядаючи відео, вони побачили, як троє чоловіків несуть мангал в невідомому напрямку. В одному із них правоохоронці впізнали раніше судимого 34-річного уманчанина.

Чоловіка знайшли за місцем проживання. Він зізнався у скоєному. Розповів, що в день крадіжки в кафе розпивав спиртні напої. Побачив мангал, за яким ніхто не доглядає, вирішив його вкрасти і здати на брухт. Зустрів двох товаришів та попросив йому підсобити, запевняючи їх, що господар бару віддав його йому. По дорозі до пункту прийому брухту зустрів знайомого і викрадену річ продав йому за 160 гривень.

На даний час речові докази вилучено, за даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x