Чигиринські даівці провели для школярів урок ПДР

Чигиринські даівці провели для школярів урок ПДР

Працівники Державтоінспекції Черкаської області докладають чимало зусиль, щоб дорожньо-транспортних пригод за участю дітей не траплялось. У рамках Всеукраїнських профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!», інспектори ВДАІ Чигиринського району навідались до учнів Мельниківської загальноосвітньої школи. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

Правоохоронці розповіли дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, нехтування якими призводить до трагічних наслідків. Навели конкретні приклади, де діти ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод.

Особливо було акцентовано увагу на любителів кататись на велосипедах. З цього приводу у дітей були запитання до інспекторів, які повідомили, що кататися на велосипеді слід на спеціально відведених майданчиках, стадіонах, парках. Також нагадали дітям, як і де потрібно переходити дорогу, що чекати транспорт потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає, то на узбіччі дороги.

На переконання педагогів, подібні заходи з участю правоохоронців важливі і ефективні з точки зору формування у дітей правосвідомості, навиків безпечної поведінки на дорогах і вулицях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x